SUZUKI KATANA 2024
12.490€
Preţ Fără TVA: 10.496€

Descriere

Eligibil program RABLA!

Taxa eliberare CIV 400 lei.

 

Abs 2

ANTILOCK BRAKE SYSTEM

Un sistem de frânare asistat electronic (ABS) produce o forță de frânare stabilă pe suprafețe de rulare cu diverse aderențe. Sistemul elimină riscul blocării roții la o schimbare bruscă a aderenței căii de rulare pe perioada de frânare sau în cazul în care pilotul aplică o forță de frânare prea mare. Sistemul monitorizează viteza roții în 50 de poziții pe fiecare rotație.

 

Low rpm assist 2

LOW RPM ASSIST

Sistemul de asistare Low RPM folosește mecanismul ISC pentru a crește ușor relantiul la plecările de pe loc și la rularea cu viteză foarte redusă, eliminând smuciturile și ușurând utilizarea în condiții de trafic intens.

Easy start 2

SUZUKI EASY START SYSTEM

De regulă la motociclete, când se dorește pornirea motorului, pilotul trebuie să țină apăsat butonul demarorului. Cu ajutorul sistemului Suzuki Easy Start este suficientă o simplă apăsare scurtă, ca și în cazul autoturismelor moderne.

Tcs 2

TRACTION CONTROL SYSTEM

Sistemul de control al tracțiunii Suzuki monitorizează constant vitezele de rotire a roților față și spate, poziția manetei de accelerație, a vilbrochenului, treapta de viteză cuplată și reduce rapid puterea în cazul în care detectează o patinare. Puterea motorului este controlată prin modificarea momentului aprinderii și livrarea aerului pentru a asigura intervenții fără smucituri. Astfel pilotul poate aborda distanțe mai mari în confort și siguranță sporită.

Sais 2

SUZUKI ADVANCED IMMOBILIZER SYSTEM

Suzuki Advanced Immobilizer System (SAIS) este un sistem de imobilizare dezvoltat de Suzuki care permite pornirea motorului doar în prezenţa cheii originale.

Sdtv 2

SUZUKI DUAL THROTTLE VALVE SYSTEM

Sistemul SDTV este un sistem de injecţie controlat electronic. În fiecare galerie a injectoarelor sunt amplasate două clapete, o clapetă principală, controlată în mod direct de pilot prin rotirea manşonului acceleraţiei şi una secundară, controlată de unitatea centrală funcţie de turaţia motorului, treapta de viteză cuplată şi poziţia clapetei principale. Rolul clapetei secundare este acela de reglare a cantităţii şi vitezei aerului admis, îmbunătăţind eficienţa arderii, asigurând accelerări fără smucituri precum şi de creştere substanţială a cuplului dezvoltat la turaţii joase şi medii.

Scem 2

SUZUKI COMPOSITE ELECTROCHEMICAL MATERIAL

Suzuki Composite Electrochemical Material (SCEM) este o acoperire cu carbură nichel-siliciu ezvoltată de către Suzuki pe baza experienţelor acumulate în lumea curselor. Cilindrii SCEM permit un schimb de căldură mai rapid, astfel se poate reduce jocul de montaj dintre piston şi cilindru, crescând durata de viaţă a ambelor componente.

Bi direct quck shift system 2

BI-DIRECTIONAL QUICK SHIFT SYSTEM

Sistemul întrerupe automat livrarea puterii pentru 50 - 75 milisecunde, depinzând de nivelul de setare, pentru a permite selectarea unei trepte superioare fără a fi nevoie de închiderea accelerației sau acționarea ambreiajului, rezultând accelerări constante, aproape fără întreruperi. Pentru retrogradările rapide între trepte fără acționarea manuală a accelerației sau a ambreiajului, sistemul deschide automat clapetele pentru a crește ușor turația motorului, permițând astfel selectarea unei trepte inferioare.

 

 

Ride by wire 2

RIDE BY WIRE

Clapetele din galeriile de admisie sunt controlate de un sistem avansat de management al motorului.

Set a 3

SUZUKI EXHAUST TUNING ALPHA

Clapetele SET-A (Suzuki Exhaust Tuning- Alpha) sunt acționate de motorașe servo în rezonatoarele eșapamentului, fiind închise la turații reduse și medii pentru a crește cuplul și puterea și se deschid la turații înalte pentru a permite evacuarea rapidă a gazelor arse reducând presiunea secundară, ajutând astfel la atingerea unui vârf de putere mărit.

Scas 2

SUZUKI CLUTCH ASSIST SYSTEM

Suzuki Clutch Assist System – sistemul de ambreiaj antihopping dezvoltat de Suzuki, mulţumită căreia retrogradările între trepte se pot efectua mult mai fin, mai controlabil. Funcţionare: în timpul decelerărilor puternice, cu retrogradări între trepte, când diferenţa de turaţie şi cuplu ar duce la patinarea roţii spate, sistemul SCAS reduce presiunea lamelelor ambreiajului, permiţând o patinare controlată.

Sdms 2

SUZUKI DRIVE MODE SELECTOR

Suzuki Drive Mode Selector (S-DMS) permite alegerea dintre mai multe hărţi de aprindere şi injecţie. Selecţia se poate efectua chiar şi în timpul mersului printr-un comutator amplasat pe ghidon, potrivit stilului individual sau condiţiilor dictate de aderenţa căii de rulare.

Euro5 2


Specificaţii

 • color
  Alezaj x cursa
  73.4 mm x 59 mm
 • color
  Ampatament
  1 460 mm
 • color
  Capacitate cilindrica
  999 cc
 • color
  Capacitate rezervor combustibil
  12L
 • color
  Cauciuc fata
  120/70ZR17M/C (58W), tubeless
 • color
  Cauciuc spate
  190/50ZR17M/C (73W), tubeless
 • color
  CO2 (g/km)
  143 g / km
 • color
  Consum combustibil
  5.3 L / 100 km
 • color
  Cuplu maxim
  106 Nm / 9 250 rpm
 • color
  Cutie de viteze
  6 rapoarte mecanic
 • color
  Frana fata
  Două discuri
 • color
  Frana spate
  Disc
 • color
  Greutate proprie
  215kg
 • color
  Inaltime sa
  825mm
 • color
  Lungime
  2 125 mm
 • color
  Putere
  152 HP (110 kW) / 11 000 rpm
 • color
  Suspensie fata
  Furcă telescopică upside-down, arc elicoidal, amortizare pe ulei
 • color
  Suspensie spate
  Amortizor central, arc elicoidal, amortizare pe ulei
 • color
  Tip motor
  Patru timpi, 4 cilindrii, răcit cu lichid, DOHC

Dotari vehicul

 • ABS
 • Antifurt