NOU!   REPREZENTANTA  SUZUKI   -   SHOWROOM  SI  SERVICE

Vezi oferta vehicule

SHOWROOM MOTO NOI SI RULATE

Va asteptam sa descoperiti vehiculele pe care le comercializam intr-un decor amplu si modern. Tot aici puteti savura o cafea proaspata in timp ce urmariti pe monitor interventia la vehiculul adus in service si puteti rasfoi cele mai recente cataloage de profil.

Vezi oferta service

SERVICE / VOPSITORIE / ITP

Service-ul de peste 250mp, motorul neobosit al companiei noastre, asigura toate echipamentele necesare unei diagnoze rapide si corecte in vederea executiei unor lucrari de calitate pe termen lung de mecanica, electrica sau vopsitorie de catre personalul nostru experimentat.

Detalii magazin

MAGAZIN PIESE SI ACCESORII

Va stam la dispozitie cu expertiza noastra si resursele informatice potrivite pentru a va ajuta in procurarea oricarui element, fie ca e vorba de piese de schimb originale , consumabile de calitate, accesorii moto diverse si echipament.

Incredere

Increderea este factorul cel mai important in mentinerea unei relatii de colaborare cu clientii nostri, iar pe noi ne ajuta sa excelam pe plan profesional.

Respect

Te respecti pe tine in primul rand cand ii respecti pe ceilalti, iar prin tot ceea ce facem urmarim sa oferim si sa primim respectul cuvenit.

Pasiune

Pasiunea pentru doua roti, in opinia noastra este pasiunea suprema, cea care uneste neconditionat oamenii care o indragesc si o pretuiesc.

Performanta

Pentru atingerea performantei suntem provocati sa ne reinventam mereu, efortul depus si experienta castigata fiind principalii factori care contribuie la obtinerea acesteia.

BUN VENIT pe noul nostru website !

Firma noastra are o vasta experienta in domeniul vanzarilor moto , a pieselor de schimb, accesorii moto si nu in ultimul rand, service-ului moto. Cu toate ca firma este infiintata in 2001, personalul din service este condus de oameni cu vechime in domeniu din 1992. Orice lucrare nu poate fi o noutate in momentul de fata pentru noi.

Acest serviciu este dezvoltat de Bardak Motor SRL, in dorinta de a acoperi nevoile clientilor vis a vis de orice reparatie moto, comanda pentru piese schimb, accesorii sau consumabile pentru motociclete, scutere si atv-uri, precum si de gestionarea reparatiilor in relatia daune asiguratori.

Daune asigurări

Oferta service

Program de lucru

Showroom vânzări
Luni-Vineri: 10:00-18:00
Weekend: Închis
Service
Luni-Vineri: 10:00-18:00
Weekend: Închis

Despre noi

Contact

2000 Vehicule comercializate
750000 Cifra de afaceri
98 % Clienti multumiti
5600 Schimburi de ulei
scroll up