• SUZUKI HAYABUSA 2023
SUZUKI HAYABUSA 2023
17.100€
Preţ Fără TVA: 14.370€

Descriere

Faimos pentru puterea sa extraordinară, agilitatea și prezența maiestuoasă. Legendară pentru stabilirea de noi niveluri de performanță sportivă supremă și pentru păstrarea poziției numărul unu în ultimele două decenii în clasa pe care a creat-o. Derulând pe repede înainte până astăzi. Angajamentul total și efortul neobosit dau naștere unei noi generații perfect pregătite să ducă piloții cu îndrăzneală către viitor. Experiența de a conduce este îmbunătățită printr-o livrare lină a puterii și o manevrabilitate mai ușoară, multitudinea sistemelor electronice de ultimă generație fiind concepute pentru a optimiza caracteristicile de performanță și de a face Hayabusa mai controlabilă și previzibilă, precum și cu o fiabilitate de neclintit. Toate acestea livrate într-un pachet care va întoarce instantaneu capetele cu stilul și grația sa uluitoare.

 

 • SDMS-α pentru o călătorie mai evoluată și mai sigură

Suzuki Drive Mode Selector Alpha (SDMS-α) grupează cinci sisteme electronice avansate de control, permițând în același timp piloților să selecteze setări individuale pentru fiecare în parte. Optimizează caracteristicile de performanță și comportamentul pentru a se potrivi cel mai bine cu diferite suprafețe de drum, condiții de conducere și stiluri de pilotaj preferate. Experi mentați cu diferitele setări și beneficiați de feedback-ul oferit de fiecare pentru a vă perfecționa abilitățile de pilotaj și pentru a vă construi o încredere mai mare, în timp ce vă bucurați de cea mai bună experiență a pilotajului. În plus față de trei presetări din fabrică, (A, B, C), SDMS-α oferă o alegere între trei grupuri de setări definite de utilizator (U1, U2, U3). Modurile și setările pot fi schimbate folosind comutatoare de pe semighidonul din stânga, iar setările actuale sunt afișate pe panoul LCD TFT situat în centrul instrumentarului de bord.

 

 

 • Power Mode Selector (Selector de putere)

Selectați între trei moduri diferite de management al motorului care controlează livrarea puterii pentru a se potrivi condițiilor de drum și de călătorie. Modul 1 oferă cel mai puternic răspuns al accelerației și oferă o putere maximă. Este o alegere adaptată pentru pilotii cu experiență, pentru un stil sportiv. Modul 2 oferă un răspuns mai lin al accelerației și un raspuns de putere liniar. Aceasta îl face un mod practic pentru călătoriile zilnice. Modul 3 oferă cel mai lin răspuns al clapetei de accelerație și oferă o curbă de putere mai blândă, cu o putere maximă redusă. Este potrivit pentru a călători pe drumuri umede sau alunecoase sau în timp ce vă obișnuiți cu potențialul motocicletei.

 • Sistem de control anti-ridicare al roții față (antiwheelie)

Suzuki a dezvoltat cu succes un sistem avansat care maximizează performanța accelerației, împiedicând în același timp roata din față să se ridice de la sol. Sistemul oferă o gamă de 10 setări atunci când este pornit, modul 1 asigurând un control minim, iar modul 10 făcând practic imposibilă ridicarea roții din față, chiar și atunci când deschideți complet accelerația chiar și cu pasager.

 

 • IMU (Unitate de măsurare inerțială)

O unitate IMU Bosch (Unitate de măsurare inerțială) cu 6 axe, combină accelerometrele și giroscopul într-un singur pachet compact, care monitorizează constant pasul (înclinarea înainte sau înapoi), balansul (înclinarea dintr-o parte în alta) și girația (rotirea în raport cu direcția inițială). Aceste măsurători sunt comparate unele cu altele, precum și citirile de la senzorii de viteză ai roților pentru a menține Hayabusa pregătită în orice moment și pentru a efectua multitudinea operațiilor S.I.R.S. (Suzuki Intelligent Ride System)

 

Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S.)

 

 • Sistem Quick Shift bi-direcțional

Schimbați treapta de viteză în sus sau în jos mai repede și mai ușor fără a fi nevoie să acționați ambreiajul sau accelerația. Quick Shift oferă două moduri. Modul 1 reacționează mai repede pentru a reproduce răspunsul în stilul rulării pe circuit, în timp ce modul 2 oferă un raspuns mai lin. Pentru a asigura o acțiune lină de schimbare atunci când se utilizează schimbarea rapidă, ECM întârzie aprinderea atunci când accelerează sau menține viteza constantă și deschide supapa clapetei de accelerație atunci când decelerează. Performanța noului ambreiaj asigură schimbări mai line ale treptei de viteză.

 • Sistem de control al frânei de motor

Acest sistem anulează efectul frânării motorului pentru a suprima alunecarea (ruperea aderenței) roții spate și pentru a oferi un comportament mai lin și mai ales controlabil. Alegerea a trei moduri plus o setare OFF vă permite să controlați puterea efectivă a frânării motorului pentru a se potrivi condițiilor de conducere sau preferințelor dumneavoastră.

 

 • Sistem de control al tracțiunii

Aceasta opțiune duce controlul tracțiunii la un nou nivel prin utilizarea datelor de la IMU pentru a monitoriza constant unghiul de înclinare și pentru a limita efectiv alunecarea în curbe, precum și pe liniile drepte. Oferă o stabilitate mai mare în orice moment, permițând un control încrezător în diferite condiții de conducere, reducând în același timp stresul și oboseala. Sistemul oferă o gamă de 10 setări de mod și poate fi oprit oricând se dorește. Cu cât numărul modului este mai mare, cu atât este mai rapid controlul tracțiunii și sistemul este mai proactiv în limitarea rotirii roții. Notă: Sistemul de control al tracțiunii Motion Track nu înlocuiește controlul accelerației pilotului. Nu poate preveni pierderea tracțiunii din cauza vitezei excesive atunci când pilotul intră în viraj și / sau sunt acționate frânele. Nici nu poate preveni pierderea aderenței roții din față.

 

Pregătit pentru acțiune

Colecția robustă de sisteme electronice avansate de control ca recuprind sistemul Suzuki Intelligent Rid e System (S.I.R.S.) se extind mult dincolo de cel e ale SDMS-α. Fiecare este conceput pentru a adăuga confort , pentru a crește înc ederea piloților sau pentru a optimiza caracteristicile de performanță, pentru a se potrivi nevoilor momentului și pentru a face Hayabusa mai controlabilă și previzibilă. Aceste sisteme creează un sentiment mai puternic de comunicare directă cu “inima” și “creierul” motocicletei pe măsură ce ii explorați potențialul “The Ultimate Sport Bike” .

 

 • Sistem de control al demarajului

Actionați accelerația și experimentați o lansare și un demaraj eficient într-un mod similar cu felul în care piloții părăsesc linia de start. O selecție de trei setări de mod vă permite să potriviți turația motorului la lansare în conformitate cu nivelul dvs. de experiență sau încredere.

Modul 1 limitează turația motorului la lansare la 4.000 rpm, modul 2 funcționează la 6.000 rpm, iar modul 3 - cel mai rapid mod - funcționează la 8.000 rpm .

 

 • Limitator de viteză activ

O premieră în industria motocicletelor, acest sistem vă permit e să setați o viteză pe care nu doriți să o depășiți și apoi să accelerați și să decelerați, după cum doriți, până la acea viteză. Acest lucru ajută la diminuarea îngrijorărilor legate de depășirea limitei de viteză selectate .

 • Sistem Control Viteză de Croazieră

Con trolul vitezei de croazier ă reduce o boseala în cazul plimbărilor lungi, permițându-vă să mențineți o viteză setată fără a acționa accelerația. Viteza poate fi ajustată cu ușurință în sus sau în jos folosind comu tatorul de mod / set de pe semighidonul din stânga și setată de la 31 k m/h la 200 km/h în timp ce călătoriți la turații de 2.000 până la 7.000 rpm în treapta a doua sau o treapta superioară de viteză. Funcția de reluare acționează sistemul și accelerează la cea mai recentă setare a vitezei, după frânare .

 • Semnal de oprire de urgență

O altă premieră pe o motocicletă în Suzuki, această funcție clipește rapid semnalizatoarele din față și spate pentru a alerta vehiculele din apropriere dacă frânați brusc la viteze de 55 km/h sau mai mari .

 

 • Sistem de frânare Motion Track

Sistemul combină datele de poziție ale vehiculului de la IMU cu datele senzorului de viteză ale roțiilor față și spate pentru a permite activarea ABS nu numai în linie dreaptă, ci și atunci când motocicleta se înclină într-un viraj. De aceea, este mai puțin probabil ca motocicleta să încerce să se îndrepte sau să piardă tracțiunea, menținând în schimb raza și unghiul de înclinare pentru a urmări mai bine traiectoria dorită în viraj .

Notă: ABS nu este conceput pentru a scurta distanța de frânare . Vă rugăm să călătoriți întotdeauna cu o viteză sigură pentru condițiile rutiere și meteorologice, inclusiv în viraje .

 

 • Sistemul de control al pantei/rampei

Monitorizează poziția și unghiul motocicletei pentru a ajuta la prevenirea ridicării roții din spate prin utilizarea ABS, pentru a controla presiunea frânei și de a compensa atunci când acționați frânele în timp ce călătoriți pe o pantă descendentă .

 • Hill Hold Control System (Sistem de control Hill Hold )

Hill Hold Control este conceput pentru a acționa automat frâna spate timp de 30 de secunde după oprire în timp ce vehiculul se află pe o rampă, chiar și atunci când se eliberează maneta sau pedala de frână. Acest lucru vă asigură o repornire fără grija că motocicleta va rula înapoi. Sistemul este decuplat fie prin strângerea rapidă a manetei frânei față de două ori, fie prin accelerare pentru a pleca din rampă în siguranță .

 

Garantie Extinsa Suzuki!

Garanția extinsă Suzuki Motorcycles intră în vigoare imediat după terminarea garanției producătorului de 2 ani și este valabilă timp de 12/24/36 de luni sau 100.000 km (oricare dintre aceste condiții este prima îndeplinită).

Preturile extinderii garantiei variaza in functie de capacitatea motorului:

  1AN 2ANI 3ANI
<800cmc 520.03 RON* 1.054.34 RON* 1.558.90 RON*
>800cmc 675.92 RON* 1.392.30 RON* 2.083.69 RON*

*preturile includ TVA

Primele de asigurare nu includ taxa de asigurare. În cazul introducerii prin lege a taxei de asigurare, primele se vor majora în mod corespunzător.


Pot fi incluse în acoperirea asigurării de garanție toate motocicletele și quad-urile producătorului Suzuki:

 •  a căror dată a începutului garanției producătorului nu este mai veche de 2 ani și al căror kilometraj total nu depășește 30.000 km;
 •  care sunt înmatriculate în România;
 •  ale căror lucrări de întreținere și inspecție prevăzute de către producător pot fi dovedite prin documente, de la data începutului garanției producătorului.

Acoperirea garanției nu este valabilă:

 •  pentru acele vehicule utilizate ocazional sau permanent de către cumpărător pentru transportul în scop comercial de persoane sau de mărfuri;
 •  pentru vehiculele care sunt utilizate ca vehicule de închiriat, vehicule de școală, în regim de taxi sau în cadrul aeroporturilor;
 •  pentru vehiculele care sunt înmatriculate pe numele unui comerciant de vehicule sau a unei unități service, cu excepția vehiculelor cu statut de „Test bike” ale
 • reprezentanțelor autorizate Suzuki;
 •  pentru vehiculele care sunt vândute unui revânzător comercial;
 •  pentru vehiculele care, în cazul unei cereri de garanție, sunt deținute sau se află în posesia unui comerciant de vehicule sau a unei unități service;
 •  pentru vehiculele care au fost produse în serie limitată sau care fac parte din seria pre-producție;
 •  pentru vehiculele care au suferit modificări tehnice, cum ar fi tuning, conversie gaz, etc.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!


Specificaţii

 • color
  Alezaj x cursa
  81 mm x 65 mm
 • color
  Ampatament
  1 480 mm
 • color
  Capacitate cilindrica
  1340 cc
 • color
  Capacitate rezervor combustibil
  20.0 L
 • color
  Cauciuc fata
  120/70ZR17M/C (58W), tubeless
 • color
  Cauciuc spate
  190/50ZR17M/C (73W), tubeless
 • color
  CO2 (g/km)
  157 g / km
 • color
  Consum combustibil
  6,7 L / 100 km
 • color
  Cuplu maxim
  150 Nm / 7 000 rpm
 • color
  Cutie de viteze
  6-speed constant mesh
 • color
  Frana fata
  Brembo Stylema®, 4-piston, twin disc, ABS
 • color
  Frana spate
  Nissin, 1-piston, single disc, ABS
 • color
  Greutate proprie
  264kg
 • color
  Inaltime sa
  800 mm
 • color
  Lungime
  2 180 mm x 735 mm x 1 165 mm
 • color
  Putere
  140 kW (190PS) / 9 700 rpm
 • color
  Suspensie fata
  Furcă telescopică upside-down, arc elicoidal, amortizare pe ulei
 • color
  Suspensie spate
  Amortizor central, arc elicoidal, amortizare pe ulei
 • color
  Tip motor
  DOHC - 4 cilindri paraleli

Dotari vehicul

 • ABS

Cataloage şi accesorii